Lika tomt som öknen....

Bloggen ekar tom precis som öknen som vanligt, då jag inte vet vad jag ska skriva om..
Just nu känner jag mig mest stressad över skolan.. Ligger inte efter i något eller så men jag känner mig allmänt stressad ändå.. Jag har som många av er inte vet ett F i Djurens Biologi som vi hade förra året. Jag kuggade på ett Anatomi prov och en liten inlämning på mikrobiologin. Min Syv säger att det inte gör något om man har ett F i en kurs, att man får ha F i 200 poäng. Och Djurens Biologi är en 100 poängs kurs, så egentligen gör det inget, för jag får ett slutbetyg ändå, men på nått sätt känner jag mig stressad över det... Panik!
Jag har tänkt ge den kursen en till chans och göra omprov men jag känner mig så oerhört oförberedd osv...
 
Annars kan jag lova er att jag längtar till Studenten nå oerhört mycket nu!! Det är bara 86 dagar kvar! Ungefär 12 veckor och på de är det ju ett påsklov där imellan okså men det är inte långt ändå om man tänker efter! Taggad!
 
Hästarna i Activ stable låg/stog och sov och njöt av solen igår!
 
 
 


Välkommen till min blogg Jag är en mycket snäll 19-årig tjej som har ett brinnande intresse för djur! Ska börja tredje året på Stiernhööksgymnasiet i Rättvik, Naturbruk Häst till hösten. Jag har ingen aning om vad jag vill göra efter gymnasiet mer än att jag inte vill plugga vidare. Vi får se vart jag tar vägen och så vidare med andra ord.