Chillvecka!

Som rubriken lyder så kommer denna vecka vara helt okej faktiskt. 
 
 
Jag vet inte om man ser så bra, om ni inte ser bilden nå bra kan ni trycka på bilden här under istället.
 
 
Vi har ingen Matematik och ingen Svenska och knappt någon Engelska, så mitt schema ser superbra ut må jag säga! Idag hade vi ingen Engelska, så jag har slutat för dagen, skönt! Imorgon slutar jag 11.20, vi har alltså bara Hästlektionen, NAJS! Och på Onsdag börjar vi 10.05 sen på Torsdag har vi fetaste sovmorgonen, vi börjar inte förän 13.15, jävlar va skönt!
 
Snart är det dags att börja packa ihop ALLA mina grejer och lämna detta rum förevigt för att sen efter sommarlovet flytta ner till Järven (inte för jag tror att alla vet va det är, men det är ett mycket finare boende på skolan) och bo där ett år. Längtar som bara sjutton till nästa år, känns som boendet och allt kommer bli mycket bättre nästa år! 


Välkommen till min blogg Jag är en mycket snäll 19-årig tjej som har ett brinnande intresse för djur! Ska börja tredje året på Stiernhööksgymnasiet i Rättvik, Naturbruk Häst till hösten. Jag har ingen aning om vad jag vill göra efter gymnasiet mer än att jag inte vill plugga vidare. Vi får se vart jag tar vägen och så vidare med andra ord.