Äntligen sportlov!

Nu har jag äntligen tagit sportlov. Ett välförtjänt sportlov kan jag då lova! Inatt åker jag nämligen neråt i landet igen, till min efterlängtade favorit person i hela världen. Åker nu inatt och är framme imorgon (Lördag 22a) klockan 12 på förmiddagen. Känns som de kan bli en jobbig natt, men de är det helt klart värt, får ju som sagt träffa min älskade pojk, så det är de värt.
 
Vägen hem till Bollnäs från Rättvik idag var ett rent helvete. Ursh va det är tråkigt att åka på "tvättbräde väg" i flera mil innan det slutar dundra och skaka och ha sig, men hem tog jag mig ändå!
 
Jag fick hem skinnjackan idag och jag kan bara säga en sak, jag älskar den! 
 
Min kära far hjälpte mig även att tvätta bilen på "göra själv hallen" på OKQ8 idag när jag kom hem. Så nu blänker min kära pärla!
 
 
Eftersom jag snart ska upp och iväg för att ta tåget ner till Skåne så ska jag nu ta och sova några timmar, för jag misstänker att jag inte kommer sova så mycket på tåget (har nämligen svårt att sova på tåg). Så ha det bra alla fina människor där ute!


Välkommen till min blogg Jag är en mycket snäll 19-årig tjej som har ett brinnande intresse för djur! Ska börja tredje året på Stiernhööksgymnasiet i Rättvik, Naturbruk Häst till hösten. Jag har ingen aning om vad jag vill göra efter gymnasiet mer än att jag inte vill plugga vidare. Vi får se vart jag tar vägen och så vidare med andra ord.