21/9-14

Som ni märker är jag inge bättre på att blogga nu heller.. Jag vet inte vad som är intressant för er att läsa och det händer inget spännande i mitt liv, därför blir uppdateringen usel.
 
Kan lite kort ge er en resumé i bilder över vad som har hänt de senaste dagarna/veckorna som jag inte uppdaterat.
 
Venton jävlas som vanligt med mig. Är det inte tändspolen så fattas det bromsvätska (nog för att det är en lätt grej att fixa). Igår när jag och Linnéa skulle till Ica vägra fanskapet starta. Sluta med att jag tog mammas bil. Sen när vi kommer hem tänkte jag att jag skulle testa starta han igen, tror ni inte att skiten startar direkt, blir så irriterad!!


Vi har en kurs iår som heter "Aktivitetsledarskap" och i onsdags fick vi ta en häst och visa vem som var ledare liksom. Lite som "horsemanship". Svårt att förklara men så var det i alla fall. 


Jag och Linnéa har varit ensam hemma från igår eftermidddag. Så igår satt hon och jag i soffan och tittade på "Fångarna på fortet", självaste William Spetz var ju med. Sen har jag bara tråkat hela helgen, triiist.
 
 
 
 


Välkommen till min blogg Jag är en mycket snäll 19-årig tjej som har ett brinnande intresse för djur! Ska börja tredje året på Stiernhööksgymnasiet i Rättvik, Naturbruk Häst till hösten. Jag har ingen aning om vad jag vill göra efter gymnasiet mer än att jag inte vill plugga vidare. Vi får se vart jag tar vägen och så vidare med andra ord.