Voltige♥

Idag på skolan hade vi pratiskt i Nationella prov i No. Gick uselt! Fyfan.. Kan inte påstå att de gick bra iallafall. Skrev typ ingenting på utvärderingen. Suck!
Sen har jag ridit idag. Det var iallafall kul! Det gjorde verkligen min dag. Vi hade teori men vi hade voltige. Det var skit kul. Vi hade de på Bill. Bill är ridskolans lilla tryggpelle. Man sitter som i en soffa på han. För er som inte vet va voltige är så har man en gjort på hästen som de är 2 handtag på. Sen sitter man direkt på hästen. Och håller i handtagen om man vill eller behöver. Jag höll nästan inte i dom en endaste gång. Hihi! Det var as härligt att galloppera på Bill. Alltså jag har altid undrat hur galloppera stavas, stavas de galoppera, gallopera eller galloppera? Haha! Jag tror de stavas galoppera, eller har jag fel? Men det var iallafall skit härligt att galoppera på Bill utan händer dessutom också, måste säga att jag har ganska bra balans. Den är iallfall inte dålig. Glömde säga att vi hade 2 hästar. Vi hade Chaplin också men på han hade vi sadel fast utan stigbyglar. Glömde säga att vi fick longera varann också. Det är nice! Jag har märkt att när jag är på stallet så glömmer jag allting annat. Så himla skönt att glömma allting för en sekund eller fler! Känner mig rätt stressad nu. Igår kände jag mig som en badboll som någon hade tömt luften ur. Kände mig så himla tom, precis som en urtappad badboll. Det ända jag tänkte på var allt i skolan, om allt vi ska göra, om allting som ska vara klart innan påsklovet. Bara 3 och en halv vecka kvar nu. Sen är de påsklov! Puh säger jag bara. Ända sen skolan började efter sportlovet har jag längtat efter påsklovet. Har iallafall nånting att se framemot förutom ridningen då.
Caplin ♥


Och Bill, denna bild har ni sätt för, men har ingen
annan bild på han hos pappa. ♥


Välkommen till min blogg Jag är en mycket snäll 19-årig tjej som har ett brinnande intresse för djur! Ska börja tredje året på Stiernhööksgymnasiet i Rättvik, Naturbruk Häst till hösten. Jag har ingen aning om vad jag vill göra efter gymnasiet mer än att jag inte vill plugga vidare. Vi får se vart jag tar vägen och så vidare med andra ord.