Ny dag, nya krafter!

Ja rubriker säger väl allt. Är det en ny dag ja då laddar man med nya krafter och fortsätter kämpa på. Skoldagen har varit fruktansvärt jobbig! Jag har inga bra ord just nu för hur mycket jag ogillar min klass och hur mycket jag bara vill ha sommarlov och slippa dom jävlarna! Dom går mig totalt på nerverna, orkar inte med dom mer!

Vetni? Jooo, jag kommer få MVG i syslöjd, wihii! Måste medge att det har jag förtjänat. Har stickat raggsockar, gjort lovika vantar och är strax klar med min 2 meter lång duk (vävd). Så jag är riktigt nöjd nu måste jag säga! Pratade med Karin igår (syon), om sommarskola. Om jag går 2 veckor i sommarskola och pluggar intensivt matte då borde jag få ett Godkänt och kan komma in där jag vill! Istället för att gå ett år på Iv och bara plugga matte. Känns onödigt när jag kan ta del av sommarskolan.

Sitter här och fördriver tiden, jag tvättar nämligen. Och tvättmaskiner är inte så värst snabba. Så jag sitter här medans tvätten ska bli klar så jag kan gå ner och hänga upp det. Hare bra!


Välkommen till min blogg Jag är en mycket snäll 19-årig tjej som har ett brinnande intresse för djur! Ska börja tredje året på Stiernhööksgymnasiet i Rättvik, Naturbruk Häst till hösten. Jag har ingen aning om vad jag vill göra efter gymnasiet mer än att jag inte vill plugga vidare. Vi får se vart jag tar vägen och så vidare med andra ord.