Gröna Lund. | Ridabstinens.

Har inte gjort så mycket de senaste dagarna, eller jo jag var till Stockholm i Onsdags med familjen och sov på hotell till Torsdag. Så på Onsdag var vi till Gröna Lund när vi anlände till Stockholm. Men jag är GRYMT besviken på Gröna Lunds nya åkattraktion "Eclipse". Dom stängde den precis när vi kom dit, dom sa inte varför och inte när den skulle öppna igen... Sen stog de på en skylt att den stängde i förväg pga att åkattraktionen skulle användas som scen åt rörelsehindrade, morr...! Får väl vänta till nästa år med att åka den då.....
 
Men sen på Torsdagen innan  vi åkte hem så var vi till Kista galleria och shoppade lite. Så jag köpte mig ett par nya jeans, ett spets linne, ett annat lite kortare linne med vita "fläckar" typ och en svart bikinitopp. Kan visa bild till och med! (Dock väldigt dålig kvalité och man ser inte mönstret på de högra linnet).
 
Sen idag åkte jag till Segersta och red Petras häst Cornell. Superfiiin häst! Behövde stilla ridabstinensen lite, så jag åkte till henne och fick rida på hennes ena polle! 
 
 


Välkommen till min blogg Jag är en mycket snäll 19-årig tjej som har ett brinnande intresse för djur! Ska börja tredje året på Stiernhööksgymnasiet i Rättvik, Naturbruk Häst till hösten. Jag har ingen aning om vad jag vill göra efter gymnasiet mer än att jag inte vill plugga vidare. Vi får se vart jag tar vägen och så vidare med andra ord.