Höstlovet kommer bli asbra!

Fick sluta tidigare idag, skönt!
Hade tänkt att hinna med att både springa och ta kort på när Sara och Annica rider idag. Känner mig pepp till att springa. Det har blivit lite slappt nu på sistonde, det är så tråkigt väder jämt. Antingen regnar de eller så är det svinkallt. Och då tappar man lusten.
Men ska ta igen det nu! För nu ska jag springa varje dag innan det är höstlov och jag inte kommer ha tid med det. För först ska jag till min syster i Umeå, ska sitta på en buss i 6 timmar och rulla tummarna, det är jag bra på! Och sen ska jag rulla tummarna i typ 3 timmar på tåget till sundsvall på Tisdagen för att spendera några dagar med min fina vän Emelie! Och sen när jag kommer hem ska jag fira min pappa för han fyller år den 2 November. Och sen ska jag hinna vara med Anna innan hon drar ner till Skåne igen, så det kommer bli fullspäckat. Härligt! Äntligen har jag någonting att göra på lovet. Brukar alltid ha dötråkigt på alla lov, men nu ska jag ha kul, punk slut.  
 
Vet inte riktigt hur jag ska lägga upp dagen. Annica och Sara ska rida på kvällen tror jag hon sa. Och före de tänkte jag att jag skulle hinna springa och äta. Om jag springer nu och äter sen borde jag hinna. Men det är så tråkigt att springa själv. Emma kan nog inte, för hon inte har några bra skor. Men ja, vi får se!
 
Juste, appropå ingenting. Klappade Ankis katt Dixie i typ 15 min i söndags, hon har blivit så mysig på sistonde! Hon är så otroligt fin och gosig, nu vill hon verkligen bli klappad, vilket hon inte velat bli förut. Men Anki rakar henne varje sommar för hon får så tjock päls och hon får så mycket knutar i pälsen, och sen hon har börjat göra de har hon blivit mycket keligare, vill bli klappad och har inget emot att man sitter bredvid henne och klappar henne. Men man får däremot inte lyfta upp henne, utan det ska ske på hennes egna vilkor. Men erkänn att hon är söt!?
 


Välkommen till min blogg Jag är en mycket snäll 19-årig tjej som har ett brinnande intresse för djur! Ska börja tredje året på Stiernhööksgymnasiet i Rättvik, Naturbruk Häst till hösten. Jag har ingen aning om vad jag vill göra efter gymnasiet mer än att jag inte vill plugga vidare. Vi får se vart jag tar vägen och så vidare med andra ord.