Tappsko kompetens.

Vi har börjat med tappsko kompetens nu. Riktigt roligt faktiskt, men sjukt tungt!
I Tisdags fick vi börja med att ta av och slå på skor på ett dött hästben (kan meddela att de luktade väldigt illa efter dom tinat en stund haha), det gick jättebra, sen igår när vi skulle göra på riktig häst vela jag bara gå och dö, fyy va jobbigt det var att sko ett litet Gotlandruss som höll på att hoppa omkring och vela minst sagt inte bli skodd!
Men jag lyckades tillslut att ta av skon och sätta tillbaka den igen. Dock så har jag skitont i ryggen och hela vänster sidan idag!
 


 
 
Sen idag fick vi vara med och hjälpa till under inkörningen av Atlas och Airobic (Airobic är bara 2,5 år och är ungefär överallt och ingenstans). Det kom in folk i ridhuset medan vi höll på med Airobic så de gick inte alls han blev alldeles för stressad och ingenting gick som de skulle så vi fick avbryta med honom och hämta Atlas istället. Han är väldigt bekväm av sig men väldigt lättlärd och en supercool kille. Han har inte brytt sig särskilt mycket under inkörningen om skaklar och draglinor etc så han är superduktig! 
 
Dock så har jag ingen bild på Airobic då han var alldeles för ivrig och stressad så jag hann inte ta någon bild på honom.
 
 
 


Välkommen till min blogg Jag är en mycket snäll 19-årig tjej som har ett brinnande intresse för djur! Ska börja tredje året på Stiernhööksgymnasiet i Rättvik, Naturbruk Häst till hösten. Jag har ingen aning om vad jag vill göra efter gymnasiet mer än att jag inte vill plugga vidare. Vi får se vart jag tar vägen och så vidare med andra ord.