I ridkläder trivs jag som bäst.

Har glömt att berätta att jag red Totte i Torsdags. Han är som en älg! Rätt hög, långa ben vilket gör att han tar jätte steg, och liksom "älgar-iväg" men han är mysig att rida annars. Han är lite att bita i men han är faktiskt riktigt rolig om man har tålamod dvs. Men fick att gå lite i form faktiskt men det tog ett tag! Men det var roligt.

Red Lady idag. Ibland blir man ju bra trött på alla skotrar som kör omkring. Eftersom Lady inte gillar bilar så gillar hon verkligen inte skotrar. Det var jag, Annica och Sofi som red ut. Vi tänkte att vi tog en annan väg idag då men då hörde vi en massa skotrar vi såg en massa skotrar och fyrhjulingar, ingen åkte emot oss eller så. Men ändå, hästarna blev ju lite laddade av stämningen. Vi red ut en stund sen bestämde vi oss för att vara i paddocken lite grann på slutet. Lady kändes rätt fin faktiskt!

Imorgon ska jag åka skiiiidor med Rebecka i Järvsö, najs de! Och det roligaste är ju att dom gjort en till sittlift och 4 ny backar på baksidan, feett najs!


Totte Boy♥


Välkommen till min blogg Jag är en mycket snäll 19-årig tjej som har ett brinnande intresse för djur! Ska börja tredje året på Stiernhööksgymnasiet i Rättvik, Naturbruk Häst till hösten. Jag har ingen aning om vad jag vill göra efter gymnasiet mer än att jag inte vill plugga vidare. Vi får se vart jag tar vägen och så vidare med andra ord.