Kliande öga!

Jag har fått en vagel vid höger ögat! På kanten vid ögonvråt. Inte särskilt skönt. Vill klia, men de går inte för då gör det ont. Ni ser ju själva att de högra ögat är rött inne i ögonvråt och att de är svullet om man jämför med det vänstra. Bjuder på den här bilden i alla fall. 
 
I förrgår red jag Elmion. Han är en trevlig häst, pigg och glad. Men kanske lite för pigg för min smak, jättetrevlig att rida dressyr på, men i hoppningen är han nog liiite för pigg för min smak. Jag vill ha en häst att lita på inom hoppningen. Så jag red några bommar och red sedan lite dressyr istället för att hoppa. Dressyr är mer min smak.
 
Imorgon är min grupp på Travet. Hoppas vi får köra en varsinn häst, det är roligast! Sen på Fredag är vi i Skolstallet igen. Jag hoppas det blir dressyr och att jag får en riktigt magisk häst!
  


Välkommen till min blogg Jag är en mycket snäll 19-årig tjej som har ett brinnande intresse för djur! Ska börja tredje året på Stiernhööksgymnasiet i Rättvik, Naturbruk Häst till hösten. Jag har ingen aning om vad jag vill göra efter gymnasiet mer än att jag inte vill plugga vidare. Vi får se vart jag tar vägen och så vidare med andra ord.