Slutspurten!

En praktikplats är nu klar, SKÖNT! Jag kommer (förhoppningsvis) rida galopphästar i Skåne i två veckor, nice!
Den andra praktikplatsen vet jag inte än hur det blir med.. Svårt att få tag på folk osv. Men jag hoppas jag får en praktikplats där annars har jag ingen aning om var jag ska vara..
 
Nu är det långhelg också, gud så skönt. Jag ska inte göra något speciellt vad jag vet, äta gott och.. plugga.. Sista rycket i skolan nu. Klarade Anatomi/fysiologi provet del 1 idag som jag inte klarade förut, men nu klara jag tamefan det! Och nu återstår bara ett prov till, Anatomi/fysiologi del 2.. Gruvar mig lite för de, för det är mycket svårare än vad första delen är.. Men jag måste klara det annars är jag körd, för då har jag ingen chans att göra om det och då får jag inte börja med kursen vi har nästa år.. JAG SKA KLARA DET, så är det bara!


Välkommen till min blogg Jag är en mycket snäll 19-årig tjej som har ett brinnande intresse för djur! Ska börja tredje året på Stiernhööksgymnasiet i Rättvik, Naturbruk Häst till hösten. Jag har ingen aning om vad jag vill göra efter gymnasiet mer än att jag inte vill plugga vidare. Vi får se vart jag tar vägen och så vidare med andra ord.