En hel del har hänt sen sist.

Det har hänt en del sen jag skrev sist. Jag har varit till min syster i Umeå och haft de übertrevligt. 

Men jag kan ju börja med att vi badade nästan direkt när jag kom till Umeå på Torsdagen, vi tog med oss Beas kompis Ebba och drog och badade. Sen efter de åkte jag och Bea hem till Bea och sov nästan direkt.
Sen på Fredagen åkte vi till Piteå för att gå på festivalen, Piteå dansar och ler. Det var verkligen superkul och vi åkte en karusell och hade det väldigt trevligt. Nause och Petter spelade där, Petter han vi inte lyssna på men Nause lyssnade vi på utanför stora scen, för det var för dyrt och ovärt att betala in sig där. Vi stog och dansade utanför och så istället.

På Lördagen efteråt badade vi badtunna hos Beas kompis i Piteå, sjukt skönt! Dom skjutsade sedan in oss till Piteå centrum och vi tog bussen tillbaka till Umeå. Jag har åkt dubbeldäckare för första gången i mitt liv!
Direkt när vi kom till Umeå så åt vi mat på en italiensk restaurang och tog varsin supergod pizza. Den var faktiskt riktigt god. Sen samma dag drog vi till Båten och chillade.

På Söndagen letade jag, Bea och Ebba en gummibåt över hela Umeå. Vi var till, Clas Ohlson, Biltema, Jula, Rusta, Coop Forum, Jysk (jag har säkert missta nån affär vi var till) men vi hittade ingen gummibåt... Våran tanke var att åka gummibåt på älven och driva ut på vattnet där en bra bit medan vi låg där och åt godsaker och njöt av solen. Men så blev ju inte planen då eftersom vi inte hittade nån gummibåt, så vi la oss bredvid älven istället och åt våran picknik och njöt av solen. 

Efter de åkte jag och Bea hem till Bea och gjorde tjockpannkaka med bacon i, gott! Sen kom Ebba igen och vi cyklade sedan in till stan och gick på Bio med Beas kompisar.

Det har minst sagt varit en väldigt fartfylld helg. Det känns som jag varit i Umeå superlänge, även om de inte var så jättelänge. Det har i alla fall varit skit kul!



 
 


Välkommen till min blogg Jag är en mycket snäll 19-årig tjej som har ett brinnande intresse för djur! Ska börja tredje året på Stiernhööksgymnasiet i Rättvik, Naturbruk Häst till hösten. Jag har ingen aning om vad jag vill göra efter gymnasiet mer än att jag inte vill plugga vidare. Vi får se vart jag tar vägen och så vidare med andra ord.