Kort vecka.

Har en väldigt kort vecka denna vecka. Eller ja, kort skolvecka rättare sagt. Vi slutar imorgon och sen börjar vi inte förän nästan vecka, score! Vi är ledig, Onsdag, Torsdag och Fredag, så skööönt! Inte för jag vet vad jag ska göra, förutom att rida Lady förstås men det är skönt att bara ta det lugnt också.
 
Igår var jag hos Lady innan jag åkte hit till Rättvik. Tömkörde henne först i paddocken, hon var inte riktigt på humör och vela inte riktigt lyssna, så jag bestämde mig för att skita i det så jag gick och hämtade tyglarna och hoppade upp och red henne barbacka en stund, bara för att avsluta då det gick som bäst liksom. Hon var rätt stark igår men det funkade ändå. Ska rida henne på Onsdag igen så jag tänker nog rida ut, rida lite på travslingan :)
 
Det är rätt kort vecka nästa vecka också, för då är vi ledig Torsdag och Fredag. Skönt med lite ledigt nu när vi har så mycket nationella prov att göra. 
 
Fick reda på vad jag har för betyg i Engelska idag också, och jag är faktiskt riktigt nöjd. Jag fick E i engelska och jag är faktiskt supernöjd över det, för jag trodde verkligen inte att det skulle gå, men tammefan så gjorde de det! Så jag är skitnöjd över mig själv. Nu återstår det bara att fixa matten, jag ska göra mitt bästa. För jag måste klara det här!
 
 
Vi var i Finsthögst i Lördags, vi grillade och fixade lite på gården. Tog även upp studsmattan, så jag och Linnéa hoppade lite på den också. 
 
 


Välkommen till min blogg Jag är en mycket snäll 19-årig tjej som har ett brinnande intresse för djur! Ska börja tredje året på Stiernhööksgymnasiet i Rättvik, Naturbruk Häst till hösten. Jag har ingen aning om vad jag vill göra efter gymnasiet mer än att jag inte vill plugga vidare. Vi får se vart jag tar vägen och så vidare med andra ord.