On the road again!

Nu är jag on my way till Skåne igen. Ska bli skönt att komma iväg lite och inte bara sitta i Rättvik/Bollnäs och häcka. Nog för att jag säkerligen kommer sitta nere i Skåne och häcka istället men jag får i alla fall vara med min pojk där nere.

Åkte från Stockholm för cirka 1 timme sedan. Nu hoppas jag att tiden kan gå fort så jag slipper sitta här mer. Får så fruktansvärt ont i ryggen av SJ's stolar, inte bra..

Vi har förresten kommit igång skapligt med vårat UF företag jag och Annica. Så jag tänkte att när jag ändå håller på kan jag ju marknadsföra vårat företag en aning.
Hemsidan: http://beautifulbraceletsuf.webblogg.se
Facebook: Beautiful bracelets UF
Instragram: beautifulbraceletsuf
Vi är inte 100% klar med dom än men kolla gärna in ändå!

Nu ska jag forsätta göra ingenting här på tåget.



Åt på Subway i Onsdags och fick nog världens längsta chips i min chips påse. Jag skojar inte när jag säger att den nästan var lika lång som mitt huvud!

Ha det bra alla!


Välkommen till min blogg Jag är en mycket snäll 19-årig tjej som har ett brinnande intresse för djur! Ska börja tredje året på Stiernhööksgymnasiet i Rättvik, Naturbruk Häst till hösten. Jag har ingen aning om vad jag vill göra efter gymnasiet mer än att jag inte vill plugga vidare. Vi får se vart jag tar vägen och så vidare med andra ord.