Flumm in my heart!

Har haft så himla, himla kul ikväll. Jag och Annica stack ner på Långnäs och va med 3 killar, Lisa och Görti. Grymt kul! Har inte haft såhär jätte roligt på länge. Om ett gott skratt förlänger livet borde jag leva i all oändlighet. Vi cyklade omkring och hade as skoj. Först var på Långnäs och gungade i en stor korg gunga. Sedan cyklade vi till Karlslund och satt i något konstigt nät och chillade. Sen cyklade vi till statoil, jag köpte en cola medans dom andra köpte korv. Muaha! Och efter de cyklade vi till wilhelmina passagen och skrattade ihjäl oss åt massa skämt osv. Grymt kul vare!

Imorgon tar jag och Annica tåget till sundsvall. Sedan åker hon till sin kompis i Härnösand och jag stannar i Sundsvall och Emelie. Jiiho! Roligt värre :') Har inte så mycket att skriva om så jag avrundar här och besöker min kära säng istället. Godnatt ♥


Välkommen till min blogg Jag är en mycket snäll 19-årig tjej som har ett brinnande intresse för djur! Ska börja tredje året på Stiernhööksgymnasiet i Rättvik, Naturbruk Häst till hösten. Jag har ingen aning om vad jag vill göra efter gymnasiet mer än att jag inte vill plugga vidare. Vi får se vart jag tar vägen och så vidare med andra ord.