Kan ni gissa vad!?

Jooo förstår ni, jag har KÖRKORT!! Känns så jäkla skönt måste jag säga. Det kändes så fett att cykla ner till min mammas jobb och ge henne min cykelnyckel och jag fick hennes bilnyckel, obeskrivlig känsla!
 
Har varit ute och kört lite i mammas golf med andra ord, hehe! Känns så fruktansvärt skönt att kunna ta bilen istället för att cykla 2 mil och vara död som en jävel sen, haha! Känns så coolt att kunna skjutsa och lämna min mamma t.ex. istället för att hon måste vara med i bilen, hihihihi! Cool känsla!
 
Låg och kollade på film i min säng alldeles nyss, kollade på A walk to remember. Kan bara säg en sak, fin men sorglig film. Och som den lipsill jag är så kan jag aldrig titta på en dramafilm utan att böla som ett litet barn, totalt omöjligt.
 
 


Välkommen till min blogg Jag är en mycket snäll 19-årig tjej som har ett brinnande intresse för djur! Ska börja tredje året på Stiernhööksgymnasiet i Rättvik, Naturbruk Häst till hösten. Jag har ingen aning om vad jag vill göra efter gymnasiet mer än att jag inte vill plugga vidare. Vi får se vart jag tar vägen och så vidare med andra ord.