All I wanted was just what everybody else wants, you know, to be loved.

Har ridit Lady och ridit på ridskolan idag, och igår och i förrgår bara på ridskolan! Mycket ridande, ridtjejen här!
Idag red jag barbacka på Chaplin, vi skulle bara skritta och jag hade bara ridbyxor och långisar, så då tänkte jag att det kan vara skönt att rida barbacka, men sen tänkte vi trava lite grann och då blev hästarna as taggade och trodde vi skulle galoppera, så Chaplin typ halvt bockade på stället och tog nått galoppsprång, jag knep åt allt jag hade med benen och kickade till med foten och smällde till med tygeln han ba "puppyeyes, felåt" ungefär så, haha! Men jag satt kvar, jag satt kvaaar, awesome!

Sedan red jag Lady och Sofi och Annica hängde på och red Zach och Sofi sin häst Tangis. Gick jättebra. Lady skötte sig exemplariskt fast det kom massa bilar, hon skvatt till av en bil som sköt iväg en sten så det lät bara, men hon skötte det jättebra! Annars brukar hon vara rädd för bilar, hon är inte 100% trafiksäker. Men hon har inte gjort nånting med mig så hon kanske har insätt att det inte är nå farligt!

Jaa, jag har inte så mycket att berätta mer än att jag har ridit en massa som ni kanske ser på alla mina inlägg, hahaha, kuligt!


Lady♥