Tiden går.

Sist jag skrev något här på bloggen så var det 86 dagar kvar till studenten och nu var det nästan två månader sedan jag tog studenten. Det känns så fruktansvärt skönt att kunna läsa såhär i efterhand över hur mycket jag längtade till studenten och nu är skoltiden över, jises vad det kändes skönt att skriva det där!
 
Jag vet att folk säger, "om några år kommer du saknar skolan igen", men nej, det tror jag faktiskt inte. Dom här tre åren i gymnasiet har bara varit pest och pina. Att behöva bo preliminärt i sunkiga elevboenden är ingen hitt. Första året var okej, andra året var också okej, då bodde jag på ett fint elevboende. Men sista året var rent ut sagt skit. Dåligt boende bombaderat av silverfiskar. Tacka gud att det sista året i skolan tog slut. Så sammanfattningsvis kommer jag inte sakna skolan än på en bra jäkla tag i alla fall.
 
Annars rullar livet på. Jag bor numera i Malmö tillsammans med min pojkvän i en tvåa. Jag söker jobb för fullt och hoppas på det bästa. Jag har min bästakompis bara cirka 3 mil ifrån mig. Livet känns faktiskt på topp!
 
Nu vill jag ha ett jobb och kunna tjäna egna pengar sen är livet helt komplett!
 
 


Välkommen till min blogg Jag är en mycket snäll 19-årig tjej som har ett brinnande intresse för djur! Ska börja tredje året på Stiernhööksgymnasiet i Rättvik, Naturbruk Häst till hösten. Jag har ingen aning om vad jag vill göra efter gymnasiet mer än att jag inte vill plugga vidare. Vi får se vart jag tar vägen och så vidare med andra ord.