Två vårar istället för en

Det blev två vårar iår, jobbigt men på nått sätt ändå rätt skönt! De flesta fick alltså vara med om två vårar detta år. Först blev det vår, det var supervarmt och nästan all snö försvann sen helt plötsligt började det snöa och under bara en natt var det vinter igen, suck.. Sen efter typ 2-3 dagar tinade iprincip all snö bort under en natt och det var vår igen, skönt!
 
Var hos Lady igår och där såg man ett tydligt "vårtecken", grisen hade rullat sig så heela hon var täckt av lera, kolla bara på bilden här nedan. Hon ser nästan skäck ut, haha!


 
I Tisdags på en djur kurs som vi har skulle vi kolla ventilationen i alla stall + Ladugården, grishuset etc. Och såhär snygga var vi då när vi skulle gå till Ladugården och Grishuset, hahah!
 
 


Välkommen till min blogg Jag är en mycket snäll 19-årig tjej som har ett brinnande intresse för djur! Ska börja tredje året på Stiernhööksgymnasiet i Rättvik, Naturbruk Häst till hösten. Jag har ingen aning om vad jag vill göra efter gymnasiet mer än att jag inte vill plugga vidare. Vi får se vart jag tar vägen och så vidare med andra ord.