Arken Zoo forsättning + lite annat

Praktiken fortsätter i rätt bra takt, dagarna flyter på och det är rätt skoj imellanåt faktiskt.
 
I helgen hände inget speciellt, jag och David var till en Racway bana i Sturup och jag kan säga er de att jag tycker inte att bränd gummi luktar nå gott alls, haha.
 
Igår var de rätt dött på praktiken på förmiddagen, jag fixade hos djuren lite grann och så bara. Sen på eftermiddagen bara rasade de in folk. Det var jag och två till i butiken som jobbade och vi hade fullt upp alltså, det var folk överallt som vela ha hjälp med allt, kaos. 
 
Och idag har jag faktiskt haft en del att göra, tiden går fort då, det är skönt. Fixade hos djuren på morgonen med Maggie som vanligt, sen när jag stog och dammsög i djurrummet så kommer Janne springades och säger att jag måste dammsuga på ett annat ställe som var viktigare än djurrummet. Ett akvarium hade läckt så det var vatten överallt. Så jag fick stå och dammsuga vatten och försöka få bort allt vatten. 
 
Packade även upp lite varor i butiken, det är tyngre än man tror faktiskt. Sen på eftermiddagen kom det två chinchillor som några privatpersoner inte vela ha mer, så de sålde dom till Arken Zoo. De hade stamtavla och allt, jättefina. Tjejen som sålde som till oss frågade om jag vela hålla (och det är såklart att jag vela de). Så stört mjuka djur alltså! Har aldrig träffat en chinchilla in real life förr så det var riktigt kul. Superfina djur!
 
Imorgon har det gått halva praktiken, tiden går nästan för fort!
 
 


Välkommen till min blogg Jag är en mycket snäll 19-årig tjej som har ett brinnande intresse för djur! Ska börja tredje året på Stiernhööksgymnasiet i Rättvik, Naturbruk Häst till hösten. Jag har ingen aning om vad jag vill göra efter gymnasiet mer än att jag inte vill plugga vidare. Vi får se vart jag tar vägen och så vidare med andra ord.